Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Ganti Lagi
6/13/2005
Lagi pengen aja ganti leot sekalian lancarin fireworks..bikin background lumayan lama utak atik akhirnya bisa juga...makasih Is juga buat abdul fattah nuhun ah kang tong pundung bae atuh..gumbira bae ayeuna mah..let it flows like the river goes to the sea ceunah kang :P Pengerjaan keseluruhan hampir semuanya di fireworks untuk leot hanya dikit pengerjaan di photoshop untuk header..sebenarnya headernya ada 5 image header random, namun mungkin filenya saat bikin header kegedean :D rata2 60 an beratnya saat saving aku simpan di atas 80 better quality jpg 95 an kalau gak salah jadi ya kadang mati tuh header kadang gak muncul...mestinya kalau lancar tiap kali klik tiap kali ganti header maunya seh...:P abis naro aja masih di yang gratisan geocities dan geocities lagi.. maklum jalmi alit celana kolor aja longgar :)) ya gimana lagi namanya juga pemula alias amatiran alias tukang iseng doang kata wasugi mah muhun kan kang wasugi..btw gimana ujiannya bro..kumaha kumaha kumahaaaaa * bari nyaru sora dawala* :D Sekalian tadi juga nyempetin bikin leotnya Sha,..mudah2an aja dia suka

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Rinduku
  2. lancarin fireworks ah..
  3. BuBu Award 2005
  4. Just For My Soul
  5. Ngedit..
  6. Tutorial Photoshop
  7. Iseng
  8. ngeBLOG=goBLOG
  9. Happy mother's Day
  10. How could I say

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More