Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
teuing pokoknamah
7/07/2005
Melihat berita tentang peledakan lagi di London, merinding banget akankah masalah besar kembali timbul...?? rekayasa siapa lagi ini untuk memojokan satu fihak kembali masalah agama mencuat Islam dituding sebagai biang keroknya, dikaitkan dengan kejadian 11 september kasus WTC, dan Spanyol beuh hari ini polisi di mana mana di sini di subway, di bus station. Yang jadi sedihnya kenapa jadi ke agama..??? Islam identik dengan teroris, padahal Islam tidak mengajarkan untuk bertindak radikal di luar jalur syari'ah..gak tahulah siapa biang keladi di balik peristiwa ini kalaupun ada pemikiran kearah sana mendingan simpan sendiri aja dulu keep in my mind, yang jelas walah walah ini hari police di mana mana dan kuping lumayan merah denger selentingan selentingan yang gak sedap...tapi bukankah ada nilai walau itu nilai dengan kadar terendah karena tidak bisa bertindak dengan perbuatan dan ucapan yaitu "diam". dan tindakanku hanyalah "diam". watch this Daripada pusing makanya mendingan iseng iseng lagi aja bikin leot lagi, sambil ngerumpi ma kang Abdul pasang buat sendiri dulu..:p sekalian lancarin keisengan..ngawangkong bae nyak judulnamah kang..ngadu bako bari ngupingkeun sora tongeret..:D berhenti dulu jadi dalangna wayang disimpan dulu ah...siapa tahu ntar kangen dipake lagi..:) Wahhhh..uhuk2 he he he gayanya tuh image dapat kiriman hari ini pertamanya seh dikasih tahu Sha katanya tumben Igo yang bikinin dan tumben sang photografer mau bikinin buat co...hayahhhh *ulah bogoh ka abdi ah kang Igo..* :P but thank's anyway ya Go..alias hatur nuhunnnnnnnnnnn...beurat nyungkun berat nuhun berat narimakeunna..he he he bengong2 dah yang baca do not understand ya..do you..:P

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. SKYPE
  2. Selese atu tugasna
  3. Blogger Support
  4. No Idea
  5. Wishlist
  6. Loosing Job Cause a blog
  7. Secarik kertas
  8. back dulu
  9. Thank's banget..
  10. Ganti Lagi

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More