Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Donlot di Irc
8/04/2005
Lama banget gak pernah buka lagi tuh Mirc apalagi sejak kemaren pas hangat2nya dor2an tapi sekarang dah tenang semoga gak lagi gitu2an ah dan mudah2an di efnet banned IPnya dah dibuka abis males pake psy gak suka aja sejak dulu. Nah kemaren lagi pengen2nya donlot lagi lagu2 indo, denger seh dah lama ada server irc baru punya anak2 indo lagi fuih keren, biasanya dulu kalau donlot atau malahan sempet juga ngeserver di nullus, lumayan lama. Akhirnya dapet info dari temen untuk masuk IndoUsa walah2 asyik juga cepet euy serverna donlotnya juga enak pake nick lama he he he ditemenin ma bintang dan dia bintangku jadi serasa nostalgiaan :P. iya bagi mereka yang doyan donlot lagu2 di Mirc untuk lagu2 Indo coba deh masuk ke sana ke IndoUsa di status tik aja /s irc pekanbaru.co.uk channelnya #indomp3 kenal semuana walah2 kaget banget pas baca Administrator : JefRi (jefri@indousa.org) Co- Administrator : ShaVa (shava@indousa.org) Operators : dode (dode@indousa.org) beuh salut2 keep going all the way bro,..sayang gak bisa ikut aktif lagi euy kayak dulu2. Ada info tambahan juga banyak mungkin yang sudah tahu sebetulnya bahwa banyak sekali channel untuk donlot di Mirc baik itu software, mpg, atau mp3, atau wma, nah kalau untuk aku sendiri biasa cari2 file2 tersebut ke efnet di #mp3addicts, #indomp3, #indomp3z, sedangkan untuk di undernet coba join di #mp3passion, nah yang ini mantap banget super lengkap aku dapet photoshop cs8 ama crackna juga di situ, dapet nero, banyak lah kalau kebetulan ada server yang sharing atau coba join ke #bookz bagus juga di situ..atau kalau mau liat2 di whois aja dimana mereka join lalu ikutin.. nitip juga ah kalau ke under visit #dago aihh promosi :P

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Gigi Sakit
  2. Portfolio
  3. back to real aja
  4. Buat melatiku
  5. ELD
  6. Free Blogger Template
  7. Busyet Dah
  8. No Comment..:P
  9. Ngakak
  10. MY Wish..

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More