Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Prepare for new atmosphere
10/21/2005
Gak ada yang special banget dalam pekan pekan belakangan ini, persiapin diri untuk pindah nyari dulu suasana baru, walau sebenarnya di sini betah banget tapi gimana udah pamitan ama boss, anehnya disaat dah deket waktunya kedekatanku ama boss kayaknya makin kerasa banget, segala yang tadinya keliatan agak miring begitu jadi terhapus, sayang dan perhatian boss kerasa banget sekarangmah..malah dikit timbul perasaa menyesal mau pergi dari sini, mungkin aku hanya bisa ambil hikmahnya saja dari peristiwa yang tlah terjadi "bahwasanna piring itu akan sering beradu dengan piring lainnya dalam satu rak". Ya gimana lagi mau cancelled dah nanggung banget lagian pengen refreshing dulu istirahat dulu, tidur2an dulu kerja melulu selama ini :) Sempet bikin atau ganti skin blogna Lucy semoga aja suka dengan skin barunya..hopely :D. Untuk kedepannya semoga aja segala tindakan ini jangan hanya mengandalkan "perasaan" tapi juga bisa menimang dengan akal sehat, jadi kerasa bahwa kemaren sempet berantem ama boss trus aku langsung quit begitu karena emosi padahal di sini di tempat kerja yang sekarang ini enak banget di samping hasilnya gak jelek jelek amat ya lumayanlah nyambung dapur ngebul mah ada. kadang timbul pertanyaan "akankah dapet lagi yang seperti ini..???" hehehe pesimis banget, dulu2 mah mau cabut kerja ya cabut aja gak mikir2 dulu kayaknya self convidence banget "ahhh..kerjaanmah banyak".

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. a theme Hijack..???
  2. For Indo Qapco
  3. Diantara Pilihan
  4. Asyik emang di atas
  5. Rinduku buat sahabat
  6. Firefox theme
  7. Sedikit Gambaran untuk bapak..
  8. Seputar BBM
  9. Selamat datang Ramadhan
  10. Archieves

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More