Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Welcome 2006
12/31/2005
Tahun dah ganti lagi gak kerasa cepet banget, segala apa yang terjadi di tahun kemaren juga tahun tahun sebelumnya semoga bisa dijadikan bahan pelajaran, diambil hikmahnya, dan tahun yang sekarang juga tahun tahun kedepannya semoga akan lebih baik lagi...amien amien ya Rabb.. Waktu berjalan dan akan terus berjalan, dalam hitungan usia emang sih bertambah tapi dalam hitungan jatah hidup dari Dia jelas makin berkurang...:D pantas sampai Dia berkata "Demi Waktu", dan diantara kita kebanyakan berada dalam kerugian karena tidak bisanya memanfaatkan waktu tersebut. Setiap perjalanan hidup adalah pelajaran berharga, hidup bukan hanya berjalan di atas perasaan tapi juga logika, keduanya harus seiring sejalan dan tidak timpang sehingga menyikapi suatu masalah tidaklah akan hanya berdasarkan emosi pun sebaliknya tidak hanya berdasarkan fikiran atau logika semata tapi ada juga nurani yang ikut bicara. lewat sudah 2005 selamat datang 2006 Bismillah hirrrahman nirrahim ku masuki awal tahun ini semoga segalanya akan jauh lebih berarti, jauh lebih baik dari hari hari sebelumnya di tahun kemarin..amien..amien ya Rabb.. Akhir akhir ini lebih suka buka2 localhost ya edit2 something lah di situ pengen banget bisa seperti orang2 bisa bikin karya yang bagus2 coba2 edit WP theme cuman banyak mentoknya :D semuanya dikerjakan di local aja dulu nanti kalau udah fix banget dan udah bisa bener2 bikin *maunya yang gak pake div* lebih suka pake table, baru pasang di hosting sendiri ciehh gaya :P semoga aja suatu saat bisa makanya lagi bener2 konsen. ....selamat tahun baru 2006....

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Free Blogger Template
  2. Say Hai.
  3. Wish I Could
  4. Wi-Fi
  5. Free Image Hosting
  6. Make better
  7. Try earning money with blog
  8. Dapet CS2
  9. Bahaya Mengaitkan Terorisme dengan Ideologi
  10. Wireless-G

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More