Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Lelet Sorry
2/21/2006
Masih berkutat ama ini, lumayan, maaf kalau lelet soalnya disamping pembagian waktuku juga antara kerja dengan ngerjaiin yang beginian, belum kemampuan yang masih limited, masih harus nyari2 tutorial jadi pengerjaannya agak lama, sorry ya :). Perubahannya juga ngagetin dari tadinya planning full flashing kok jadi header doang gimana atuh ini teh :) *set mode limbo on* :P portal ya jadinya siap lah boss da saya mah jalmi alit ini celana kolor aja longgar :D. Padahal skemana dah ada tinggal lanjutin wualah jadinya balik ke awal lagi atuh boss..si boss mah, kumaha ieu teh :P. Nyari lagi ide awal hu hu hu cuapek tapi da tugas must go on gitu ya boss ok lah. Padahal pengen banget ganti template blogger, gak sempet :( makan waktu bikin flashing tapi asyiknya seep banget lupa segalanya, *kecuali ngopi ma ngerokok eta mah wajib* :D Buat sahabat PHP nya silahkan lanjutttttttt ama dirimu ah lieur abdi...kangen juga kayak dulu blogwalking lihat2 postingan teman sekarang sekarang hanya bentaran aja blog walking itupun ke blog blog tertentu maaf banget bukannya comceu atau menghilang dari peredaran. Ada yang tanya ke aku kenapa gak pake ShoutBox, soalnya diliat dari template blogger yang sekarang *walau acak2an begitu*, kayaknya gak cocok gak matching kalau dikasih SB makana diilangin untuk sementara. Ok, salam aja buat semua teman2 blogger keep creative terus....sukses..!!

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Komunitas Muslim di Kapal Pesiar HAL
  2. Plesk
  3. Sudut kecil lainnya
  4. Riya dalam beramal
  5. The Kitties
  6. Almost
  7. Learn Swishmax
  8. Happy Chinese newyear 2006
  9. Playboy di Indo :O
  10. I'm an addicted..:)

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More