Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
blogger for me
4/29/2006
Dapet pesen dari Tina tentang arti blog dan pengaruhnya, yang jelas blog meaningful banget, sedikit bernostalgia, dulunya gak tahu apa2 banget tentang yang beginian, buta mengenai HTML, gak ngerti apa itu CSS, gak tahu apa itu javascript boro boro mengenal yang namanya mahluk PHP, mysql, flash dan sebagainya. Pertamanya tertarik iseng2 pengen bisa bikin web, lalu singkatnya aku nemuiin tutorial ini dari situlah ketertarikan bermula, kemudian signin di blogger bikin blog ini dengan url ini, asalna mah kemaruk banget bikin banyak blog :), ngotot banget pengen bisa bikin template sendiri, edit sendiri, aku pelotottin skin2 hasil donlotan, *lucu kalau inget dulu*, hingga kemudian aku bisa berkenalan dengan seorang sahabat, sekaligus yang banyak bimbing aku 15N41N1 dia banyak sekali bimbing aku, banyak sekali yang aku dapat dari IIS, makasih sobat *jadi kangen Is* lama gak ngobrol kita. kadang lupa waktu kalau sudah utak atik blogger atau editing images untuk pages, bener2 asyik ngeblog. Berawal dari kesukaanku yaitu senirupa, hobby ngelukis, jadi keterusan ngeblog, akhirna bisa bikin homepages, cieh gaya..berteman kopi, rokok, dan lamunan :) * hanyakal gak berteman nyai euy :))* imaginasi ngelayang, tadinya tertuang di kertas, atau canvas, sekarang ganti media di photoshop, fireworks, atau macromediaflash, juga swishmax..:) So from blogger for the first time i learned everything, gitulah intinya, dan sepertinya untuk fasilitas ngeblogmah aku akan tetap di blogger, blogger addicted ceritanya :) pulang kerja biasanya yang aku buka kalau online ya Blogku ini :) yang jelas bagiku banyak banget yang bisa dipetik dari muasalnya ngeblog, jadi thank's buat blogger, yang sudah mengenalkan aku pada blog, thank's for you Iis yang sudah banyak sekali luangkan waktu untuk aku, makasih sobat sungguh.. learn basically about html, css, etc basically could start from Blogger why..?? because blogspot is easy to be learned, and we could do anything before we go to another steps, after we do understand how to make our own templates, edited the templates, it gonna be easier to learn another things like Wordpress, limbo, mambo, or make html pages. If you learn about blogger seriously i'm sure if you'll be a great web designer, and can make great inspirations, great pages. Just finished with this hopefully it will be useful for the blogger, go here if you like it.

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Web Resources
  2. No title
  3. CDM CMS almost done
  4. I love Limbo
  5. Kena virus
  6. Tentang CMS
  7. Mojok lagi
  8. Still with CMS
  9. Other
  10. Creating a Blog

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More