Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
CDM CMS almost done
4/18/2006
I was thinking to use this template for my own site :), but i change my mind, it was an object to try our CMS it's working, actually it hasn't finished yet, if you like to use this one just do some editings, little bit busy because of CDM, we want to build our CMS so far is ok, we still make some preparations and make secure our CMS before publishing. We tried it already on our host, and localhost it was good enough hopefully soon we can build a page with our CMS. Thank's God for all the inspirations, alhamdulilah... Semoga secepatnya bisa terselesaikan lumayan lama juga hampir sebulanan bangun CMS sendiri, pengen bikin build sendiri jadi produknya bener2 produk Endo, gak make lagi external udah dipasang dan dicoba lumayan jalan, makasih Sahabat semoga apa yang kita kerjakan akan bermanfaat buat kedepannya, yuk ah lebih serius deui kang nyak :D eta si ontohod kamana bae tara katinggali mandi si eta. :P kamana bae atuh kang euy.. Enaknya bisa naro2 dimana aja kita mau naro phpnya jadi leluasa banget kalau pas bikin satu page gak harus ngikutin si module php tapi php modulenya yang harus nurut harus mau ditaro dimana aja sesuai kemauan yang bikin leot *pokokna mah kedah nurut saliranya ulah bedegong*, pertama jadi dalam versi 1 di bagi beberapa module ada footer, kiri, kanan, index, dan main, mirip WP :D, dan pengaturan leot di mainnya tersebut he he he jadinya agak ribet harus nyesuaian antara sisi sisi dengan tampilan main, walau sebenarnya gak susah sih tapi kurang simple saja, tapi sekarang lagi dicoba dijadikan hanya satu module index biar lebih enak ngerjain leotna, naro2 modulena semau yang bikin leot, tinggal bikin folder CSS, ama imagenya saja, sanes kitu kang..:)

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. I love Limbo
  2. Kena virus
  3. Tentang CMS
  4. Mojok lagi
  5. Still with CMS
  6. Other
  7. Creating a Blog
  8. Tips for blogger
  9. Learning more CMS
  10. Nyata

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More