Don't be afraid to dreams for out of such things comes miracles
Kangen pisan
8/07/2006
Hari ini perasaan kok nelangsa begini, nongkrong di taman pergi ke libary, kangen banget dengan suasana Indo, dengan semua keluarga dan sahabat. Beberapa kali bulan bulan belakangan mutusin untuk pulang masih saja terbentur acara ini dan itu , tapi semoga tahun ini adalah tahun terakhir di sini. Selain fisik juga dah capek stabilitasi emosi sepertinya kadang lepas kontrol dan gak stabil, perasaan kekurang yakinan akan bisakah survive di sana yang membuat tetap bertahan ditambah kalau ngobrol dengan beberapa karib yang kadang berasumsi miring membuat juga surut langkah untuk kembali. Tapi walau bagaimanapun sepertinya tahun ini adalah tahun terakhir di sini "capek sudah" segala kemungkinan adalah resiko yang memang harus dihadapi seandainya aku kembali nanti. Mungkin siap siap bawa bawa lagi map berisi lamaran kerja atau nongkrong lagi di agency Indo mentok mentoknya ya balik lagi ke cruise ship :D, mudah mudah an aja gak :), bisa bertahan dengan bekal yang ada, coba suasana baru lagi walaupun untuk tahap tahap awal tentunya perlu perjuangan extra. Dulu dulu gak mikirin apa apa, pergi di kasih ticket pulang diongkosin, dengan schedulle yang jelas kapan pergi lagi dan berapa lama kontrak kerja, tinggal report ke Head Office beres, palingan ngeluarin biaya untuk re medical check up, tapi sekarang ya harus bisa bisanya ngatur diri karena gak ada lagi yang nanggung alias solo karir :D. Vacation di Indopun asyik banget karena yakin nantinya akan berangkat lagi, gak apa apa segala ada hikmahnya dari apa yang telah dijalanin, semoga saja tahun ini adalah tahun terakhir di sini..

Get Arround

My Photo Gallery
Some stuff Of my Galleries on Flickr

About Author

me
Name : Herman Akbar Fajar
Location : Howell - Michigan
Nationality: Indonesian
Don't be afraid to dream For Out Of such things Comes Miracles I'm only an ordinary man living in an ordinary world, In order to discover who you're, first learn who's everybody else, You're what's left. Love:arts, Music, drawing, painting, Pearljam is my fav, and my inspirations.
Born and grown up in Bandung the capital city of west Java called Parahyangan, Paris van Java
The flower city with pleasant climate

Latest Entries

  1. Table or Tableless
  2. Mayan target dapet
  3. Silktidesitescore
  4. Viva Italy
  5. Final worldcup 2006 soooonnnn
  6. Next Theme
  7. Still With Topstyle
  8. Validasi Blogger
  9. A blog
  10. Topstyle

Latest Project

m_rizqy
Descriptions
Blogger Template
Status
Online
Made with Fireworks
Visit the site
Need a design like this, call Us

Blogrolls

  1. Rita
  2. Bandung blog
  3. Isn4iNi
  4. Lucy
  5. 4M4N
  6. Abdul Fattah
  7. Annymatters
  8. Amelia
  9. Arie
  10. Cahaya Mata
  11. Danu
  12. GWLYH
  13. Gina
  14. Hendra
  15. Indra
  16. Kurpix
  17. Jefry
  18. Jutegh
  19. Loper Koran
  20. Martin
  21. Meda
  22. Mamat
  23. Nabila
  24. Nien
  25. Ruthy
  26. Sha
  27. Sam
  28. Sheilla
  29. Tina
  30. Udung
  31. Upar-Solo
  32. Uyet
  33. Wasugi

Inspirated

  1. Andreasviklund
  2. CSSLiquid
  3. Don'tMeetYourHeroes
  4. Good Tutorial
  5. WSA
  6. Stylegala
  7. cssvault
  8. CSSThesis
  9. cssbeauty
  10. cssmania
  11. tom.ma
  12. cssdrive
  13. csshelppile
  14. alistapart
  15. designshack
  16. ZenGarden
  17. Mandarin Design
  18. Good Tutorial
  19. OSWD
  20. Swish-Tutorials
  21. mobosof
  22. 13dots.com
  23. Swish-db
  24. Swishmax Tutorial
  25. Swishmax blog
  26. cbtcafe
  27. Priyadi
  28. Joyce J Evans

Latest News

A weblog, which is usually shortened to blog, is a website where regular entries are made (such as in a journal or diary) and presented in reverse chronological order. Blogs often offer commentary or news on a particular subject,

read more


Tips for creating a blog. There are no hard and fast rules on how to blog. Having said that, bloggers will likely increase their exposure by following some simple blog guidelines

Readmore


Successful blogging is not just about being the best writer on the web or even the most prolific. Being a successful blogger is about creating a connection with an audience by providing relevant content, nurturing that relationship with comments and links and keeping the dialogue flowing. Here are ten tips to get you started.

Read More